Fordonsanpassning för din bil

Alla ska ha rätt och möjlighet till att kunna ta sig runt smidigt och enkelt i samhället, dock är det så att långt ifrån all lokaltrafik är tillgänglig för människor med olika handikapp och därför är det viktigt att man ser till att få de fordonsanpassningar​​ som kommer att underlätta för just er. Ett företag som har arbetat med detta i många år är Life Bilanpassning, här har man kunskap och erfarenhet i hur man gör detta på bästa möjliga sätt utifrån de behov och önskemål som just ni har på er bil eller ert fordon. 

Genom att alltid utgå från individen ser de till att ni får exakt det som behövs för att aldrig mer behöva krångla med olika slags hinder som kan uppstå när man ska köra bil eller åka med som passagerare. De är dessutom väldigt måna om att kunna erbjuda alla sina kunder komplett service och därför får ni inte bara hjälp med själva fordonsanpassningen utan även allt arbete runtomkring. Eftersom att man har rätt till bilstöd genom antingen Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen så hjälper de även till med ansökningen av detta så att ni aldrig ska behöva stå för hela kostnaden på egen hand. 

Golvsänkt bil och rattknopp​

Eftersom att det är väldigt individuellt vilka behov man har på sitt fordon så utgår man alltid från varje enskild kund hos Life Bilanpassning. Det kanske är så att du behöver köra bilen på egen hand eller åka som passagerare. 

Oavsett vad det är som ni behöver så kommer ni alltid att få hjälp med allt från golvsänkning av bilen eller kanske en enkel rattknopp som gör det möjligt för er att köra smidigt, tryggt och enkelt på vägarna. Så surfa in på deras hemsida för att läsa mer och komma i kontakt med företaget. ​